Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایون مژدهی آذر متخصص پوست و مو در گفت و گو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛با اشاره به اینکه چین و چروک ، لک و شلی و افتادگی همگی تغییرات ناخواسته ای هستند که صورت را سالخورده تر نشان می دهند؛ بیان کرد: یکی از روش های برخورد با این تغییرات برداشت یک لایه از سطح پوست است که این روش به طور کلی لایه برداری نامیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : رایج ترین روش لایه برداری مالیدن داروهای لایه برداری موضعی است و از روش های دیگر لایه برداری می توان به روش تراشیدن پوست(درم ابریژن) و صاف کردن پوست با لیزر اشاره کرد.

وی ادامه داد: مشکلی که در مورد لایه برداری به روش تراشیدن وجود دارد سختی انجام آن توسط متخصصین پوست و عوارض حین و بعد از عمل است که نیاز به مهارت بالای متخصصین پوست و همکاری خوب بیمار دارد.

عضو انجمن متخصصین پوست ایران با اشاره به اینکه در چند سال اخیر تکنیکی به نام میکرودرم ابریژن باب شده است، تصریح کرد: متاسفانه به صورت بی رویه و بی حساب و کتاب این روش به کار می رود و انتظارات نامعقول و غیر واقعی از آن ایجاد شده است.

مژدهی آذر بیان کرد : در روش میکرودرم ابریژن پودر زبری به شدت بر روی پوست پاشیده می شود و یک لایه بسیار نازک از پوست می ریزد که این روش به عنوان یک شیوه لایه برداری سطحی در موارد ناصافی ها و فرورفتگی های جزئی پوست به کار می رود.

به گفته این متخصص پوست و مو انجام چندین باره میکرودرم صورت را روشن تر و منافذ آن را صاف تر می کند که با توجه به محدودیت کاربرد میکرودرم از این تکنیک ترجیحا همراه با سایر روش های دارویی ، جراحی یا لیزر استفاده می شود.

وی عنوان کرد : روش میکرودرم در پوست ملتهب و پر جوش و چرک به کار نمی رود و در ترمیم پوست های ناهموار و از بین بردن جای زخم های عمیق کاربردی ندارد.

مژدهی آذر توصیه کرد : انجام میکرودرم حتما باید توسط فرد با صلاحیت یعنی متخصص پوست انجام شود، زیرا پزشک متخصص ابتدا پوست بیمار را ارزیابی می کند که آیا انجام میکرودرم برایش ضرورت دارد و سپس همراه درمان موضعی اقدام به انجام میکرودرم می کند.

انتهای پیام/

میکرودرم چیست؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۹۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود. از آنجا که نوشیدن چای دارای تاثیرات مثبتی روی رنگ پوست است، محصولاتی که در آن‌ها چای به کار می‌رود، نیز می‌تواند برای پوست مفید باشد.

تحقیقات نشان داده است سه نوع چای می‌توانند نقش بسزایی در جوان‌سازی پوست ایفا کنند. این سه نوع چای به شرح زیر است:

چای سبز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان می‌دهد چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد. 

«کاتچین» موجود در چای سبز التهابات پوستی ناشی از پیری را کاهش می‌دهد. از طرفی، این ماده پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و آثار منفی اشعه UV خورشید را روی پوست می‌زداید.

تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن در اثر جذب بیش از حد اشعه UV سلول‌های سالم پوست را نابود می‌کند.

پلی فنول‌های موجود در چای ضدالتهاب بوده و توانایی بازسازی DNA را دارند و می‌توانند تغییرات سلولی ناشی از انباشت رادیکال‌های آزاد در بدن را اصلاح کنند. 

علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز در هر روز می‌توانید از محصولات آرایشی حاوی چای سبز نیز استفاده کنید.

چای بابونه یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال‌هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود.

چای بابونه حتی برای درمان پوست‌های جوشدار و ملتهب نیز مفید است. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که برای مهار رادیکال‌های آزاد ضروری است.

چای رویبوس یا چای قرمز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

چای رویبوس یا چای قرمز که از بوته‌های قرمز آفریقای جنوبی استخراج می‌شود، بدون کافئین است. خانم‌هایی که نمی‌خواهند کافئین بدنشان زیاد شود، می‌توانند از این نوشیدنی مفرح برای رطوبت‌دهی به پوستشان بهره ببرند.

این گیاه منبع دو ترکیب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین است. البته فلاونوئید‌های موجود در رویبوس هم خاصیت ضدالتهابی داشته و برای درمان آکنه‌ها بسیار مفید است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست (فیلم)
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • درخواست متقاضیان برای آسان سازی شرایط اعطای وام ۳۰۰ میلیونی