Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@18:45:55 GMT

۱۰ روش جوان سازی چهره

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۵۶۱۱۶

۱۰ روش جوان سازی چهره

به گزارش گروه اجتماعی برنا به نقل از سلامت ؛ با پیشرفت علم و تکنولوژی، امروزه راه های فراوانی برای دستیابی جوانسازی پوست وجود دارد؛ از کِرم های حاوی سلول های بنیادین و جوان کننده پوست گرفته تا روش های بسیار مدرن جراحی پلاستیک، همگی سعی در جوان تر کردن پوست فرد، به رغم افزایش سن شناسنامه ای او، دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهم اشاره ای به مهم ترین روش های جوان سازی پوست داشته باشم، باید به این موارد اشاره کنم:

 

۱) کرم ها و لوسیون های متعدد میتوانند به درمان جوانسازی پوست کمک کنند

 

مواد دارویی متعددی در جوانسازی پوست موثرند؛ از جمله رتینوییدها، اسیدهای میوه، ماتریکسیل، ضدآفتاب ها، کِرم های حاوی استروژن گیاهی و بالاخره کِرِم ها و لوسیون های حاوی ویتامین های مختلف به خصوص ویتامین های C و E. رتینوییدهای موضعی مانند ترتینویین از دیرباز در درمان بیماری های مختلف پوستی مانند آکنه (جوش غرور جوانی) کاربرد داشته اند و همچنین در درمان آسیب های پوستی ناشی از نور آفتاب و نیز پیری پوست ناشی از افزایش سن به کار می رفته اند. این نوع کِرِم ها و اسیدهای میوه مانند آلفاهیدروکسی اسیدها به دلیل لایه برداری پوست، تحریک پذیری آن را در برابر نور آفتاب افزایش می دهند و بنابراین افراد باید برای حصول نتایج مطلوب استفاده صحیح از ضدآفتاب را مدنظر قرار دهند. امروزه برخی مواد در کِرِم های جوان کننده به کار می رود که ادعای تحریک کلاژن سازی پوست را دارند؛ مانند ماتریکسیل که در بسیاری از کِرِم های جوان کننده پوست (ضدپیری) وجود دارد. ویتامین های C و E نیز آثار اثبات شده ای در مقابله با رادیکال های آزاد و آسیب های پوستی ناشی از نور آفتاب دارند و نه تنها مصرف خوراکی آنها برای پوست مفید است؛ بلکه مصرف موضعی آنها در پیشگیری از پیری پوست کاربرد دارد. استروژن گیاهی (فیتواستروژن) مانند استروژن سویا نیز اثر قابل قبولی در پوست های محروم شده از هورمون های زنانه در خانم های یائسه و جوان سازی پوست داشته و ردپای آنها را در بسیاری از کِرِم های ضدپیری مخصوص سنین یائسگی خواهیم دید.

 

 

۲) یکی از راه های جوانسازی پوست استفاده از روش های مکانیکی سایش پوست

از قدیم، کیسه کشیدن به عنوان راهی برای لایه برداری پوست صورت و بدن مطرح بوده است. استفاده از کیسه و سفیدآب در حمام های عمومی قدیم برای پدربزرگ ها و مادربزرگ ها یک عادت بوده است. امروزه نیز همچنان عده ای عادت کیسه کشیدن را حفظ کرده اند که باید گفت آنها به ارزان ترین راه جوان نگاه داشتن پوست دست یافته اند؛ چرا که بسیاری از دستگاه های امروزی، مثل میکرودرم ابریشن، از مکانیسمی شبیه کیسه کشیدن و سفیدآب برای جوان سازی پوست استفاده می کنند. در این روش، کریستال های اکسید آلومینیوم با فشار روی پوست پاشیده می شود و توسط همین دستگاه مجددا تحت مکش قرار می گیرد. این پاشیدن با فشار کریستال هایی مثل اکسید آلومینیوم همراه با فشار منفی به وجود آمده توسط این دستگاه به پوست باعث لایه برداری پوست و تحریک کلاژن سازی پوست می شود. این روش همچنین به افزایش نفوذ داروهای موضعی توسط بیمار نیز کمک شایسته ای می کند.

 

۳) روش های شیمیایی موضعی از روشهای قدیمی برای جوان سازی پوست است

 

لایه برداری شیمیایی پوست توسط اسید میوه با اسید تری کلرواستیک از روش های قدیمی برای جوان سازی پوست به شمار می رود. اگرچه از زمانی که لیزرهای مختلف وارد بازار شده اند، استفاده از این لایه بردار های شیمیایی توسط متخصصان پوست کمتر شده است اما این روش همچنان طرفدارهای زیادی دارد و با استفاده خردمندانه ازآنها می توان نتایج خوبی رسید.

 

۴) برخی داروهای خوراکی باعث شادابی و جوان تر شدن پوست میشوند

 

امروزه داروهای متعددی در داروخانه ها وجود دارند که ادعا می کنند با مصرف آنها فرد از پوست شاداب تر و جوان تری برخوردار خواهد شد. بیماران نیز با مصرف این قرص های جوانی نتایج مختلفی را ذکر می کنند. عده ای از بهبود رطوبت پوست احساس رضایت می کنند و عده ای دیگر از سفت تر شدن پوست رضایت دارند. در حقیقت، این قرص های جوانی از مواد آنتی اکسیدان مختلف بهره می گیرند. به عنوان نمونه، یکی از مواد مهم موجود در این اکسیرهای جوانی لیکوپن گوجه فرنگی است. خاصیت ضدرادیکال آزاد لیکوپن (عصاره گوجه فرنگی رسیده) ۱۰ برابر بیشتر از ویتامین E است. همین طور در این قرص ها اغلب از عصاره هسته انگور استفاده می شود که مطالعه های علمی نشان داده که ماده موثر موجود در آن ۵۰ برابر قوی تر از ویتامین E است.

 

عصاره هسته انگور همراه با ویتامین C موجب خنثی شدن آنزیم های تخریب کننده پوست می شود و به این ترتیب از پیری زودرس جلوگیری می کند. در این قرص های جوانی و ضدچروک ویتامین C نیز جایگاه ویژه ای دارد. به عنوان نمونه، در یکی از قرص های ضدچروک موجود در بازار، ویتامین C به طور طبیعی از گیاه آسرولا گرفته شده که در ساخت کلاژن های جدید کاربرد دارد. همچنین در اغلب این قرص ها از کمپلکس های دریایی شامل جلبک های دریایی و ماهی نیز استفاده می شود و بنابراین اگر فردی به گوجه فرنگی یا ماهی آلرژی دارد، نباید از این اکسیرهای جوانی مصرف کند. برخی از قرص های ضدپیری حاوی سلنیوم، بتاکاروتن و فیبر هستند. مطالعه های متعددی توسط کمپانی های سازنده این قرص های ضدپیری انجام شده و آنها ادعا دارند که با مصرف این داروها، رطوبت پوست و نیز میزان کلاژن سازی آن افزایش می یابد و حتی ادعا دارند که لکه های پوستی نیز کاهش می یابد. اما واقعیت این است که مطالعه های کاملا دقیق و علمی که این موضوع را ثابت کند، هنوز کافی نیست. افرادی که از نظر مالی برایشان مقدور است و دغدغه پیشگیری از پیری دارند، می توانند از این قرص ها به مدت ۳ ماه استفاده کنند و سپس خودشان ارزیابی کنند که آیا وضعیت پوستشان تغییر کرده یا نه. برای حصول اطمینان از این موضوع، امروزه دستگاه های آنالیزکننده بسیار دقیقی وجود دارد که افراد می توانند وضعیت پوست خود را از نظر رطوبت و میزان کلاژن و الاستین قبل و بعد از مصرف این قرص ها مقایسه کنند.

 

۵) تزریق بوتاکس یکی از روش های شایع برای جوانسازی پوست است

 

تزریق بوتاکس به عنوان شایع ترین اقدام زیبایی در کل دنیا مطرح است. در این روش با تزریق سم به درون عضلات، آنها را فلج می کنیم تا دیگر نتوانند حداقل به مدت ۴ تا ۶ ماه خطوط ناشی از حرکات عضلانی را ایجاد کنند. این تزریقات باید توسط متخصص پوست یا جراح پلاستیک و کسانی که کاملا با آناتومی عضلات صورت آشنایی دارند، انجام شود. نوع ماده تزریق شده بسیار مهم است. متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که افراد غیرمتخصص از بوتاکس های چینی به فراوانی استفاده می کنند و باعث عوارض متعدد مانند لوچی، افتادگی پلک و رخداد علایم مسمومیت ناشی از سم و آلرژی می شوند.

 

 

۶) از تزریق ژل (فیلر) برای از بین بردن چین و چروک ها استفاده میشود

 

برای پر کردن خطوط خنده و بسیاری از چین ها و فرورفتگی های صورت می توان از ژل های استاندارد استفاده کرد. ژل پاژ یک ژل دایمی از جنس پلی آکریلامید است که در برخی موجب عفونت پوستی و در عده ای موجب واکنش های حساسیتی می شود. خلاص شدن از عوارض ژل پاژ بسیار مشکل و گاه ناممکن است بنابراین توصیه ما این است که اگر می خواهید از ژل برای جوان تر شدن چهره خود استفاده کنید؛ اولا این تزریق را به متخصص پوست یا جراح پلاستیک واگذار کنید. ثانیا درمورد نوع ژل تزریق شده وسواس به خرج دهید تا از ژل های کاملا استاندارد و مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا یا وزارت بهداشت برای شما استفاده شود.

 

۷)از بی عارضه ترین راه های جوانسازی پوست تزریق چربی است

 

یکی از روش های خیلی خوب و بی عارضه برای جوان سازی صورت و پشت دست ها، تزریق چربی خود فرد است؛ به این معنی که از ناحیه باسن یا ران ها یا اطراف زانو، چربی برداشت شده و سپس در ناحیه صورت تزریق می شود.

 

۸) یکی از روش های رایج جهت برطرف کردن چین و چروک‌ پوست تزریق پلاسمای غنی از پلاکت

 

در حقیقت، از فاکتورهای رشد پلاکتی سرم فرد برای تحریک کلاژن سازی پوست خودش استفاده می شود. از پلاسمای غنی از پلاکت می توان بعد از لیزر درمانی و نیز می توان به صورت مخلوط با چربی فرد برای افزایش دوام چربی و نیز تحریک کلاژن سازی در تزریق چربی بهره گرفت.

 

 

۹) جوان سازی پوست با لیزر های جوان ساز

 

لیزرهای جوان ساز را می توان به ۲ دسته تقسیم کرد؛ یکی لیزرهای تهاجمی که زخم ایجاد می کنند و لیزرهای غیرتهاجمی که زخم ایجاد نمی کنند. برای جوان سازی پوست با لیزر، لیزر دی اکسیدکربن، نتایج بسیار عالی دارد اما از طرفی، زخم ایجاد شده نیز عمیق است و فرد نیاز دارد که حداقل ۷ تا ۱۰ روز را در منزل استراحت کند. خطر لک شدن پوست، باقی ماندن قرمزی پوست به مدت طولانی و حتی خطر رخداد جوشگاه نیز وجود دارد.

 

امروزه لیزر فراکشنال دی اکسیدکربن مقبولیت بیشتری دارد و فرد اگرچه لازم است چندبار آن را به منظور حصول نتایج عالی انجام دهد اما پس از هر بار لیزر درمانی طی ۴ تا ۵ روز مشکل های بیمار تمام شده و فرد می تواند خیلی سریع به سرکار برگردد. لیزر ارنیوم نیز گاه مورد استفاده قرار می گیرد اما چون عمق نفوذ آن به پوست کمتر از دی اکسیدکربن است، کاربرد کمتری برای جوان سازی پوست و تحریک کلاژن سازی دارد.

 

لیزرهای غیرتهاجمی عموما نمی توانند توقعات بیماران پرتوقع ایرانی را برآورده کنند اما به هر حال، برای افراد شاغل و مدیران می تواند کارساز باشد. از لیزرهای خاص می توان جهت انجام لیفتینگ صورت استفاده کرد؛ به این ترتیب که با ورود فیبر لیزر از طریق یک سوراخ کوچک داخل پوست، چربی های اضافی پوست جذب شده و با تحریک کلاژن سازی از زیر پوست باعث کشیدگی آن می شویم. این روش ها امروزه نیاز به جراحی پلاستیک را در بسیاری از موارد برطرف کرده و افراد می توانند چهره خود را تا ۱۰ سال جوان تر کنند بدون آنکه برش توسط تیغ جراحی روی پوست آنها ایجاد شود.

 

۱۰) از روش های دیگر جوانسازی پوست میتوان به امواج رادیویی اشاره کرد

 

امواج رادیویی نیز با هدف تحریک کلاژن سازی از طریق ایجاد حرارت زیر پوست کار می کنند. دستگاه های مختلفی هستند که از این امواج برای ایجاد جوان سازی استفاده می کنند اما واقعیت این است که جواب گرفتن از این دستگاه ها هم به اپراتور (فرد انجام دهنده) بستگی دارد و تکنیک و وقتی که برای این کار می گذارد. این نکته را نیز باید گفت که امواج رادیویی در بعضی ها خیلی خوب جواب می دهد ولی در برخی چندان موثر نیست.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۶۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر

خال های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی ، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.

به گزارش نمناک، این لکه ها معمولا ناگهانی ایجاد می شوند و به راحتی هم از بین نمی روند و بعضی از افراد از دیدن آن ها نگران می شوند اما جای نگرانی نیست. این لکه ها گاهی اوقات با خال اشتباه گرفته می شوند اما خال نیستند. طبق مطالعات انجام شده، 50 درصد از جوانان با آن درگیر می شوند اما درمان خاصی برای آن مورد نیاز نیست. 

اطلاعات عمومی در مورد خال های قرمز  این خالها می توانند در هر دوره ای از زندگی روی پوست ایجاد شوند ، البته بعد از 30 سالگی رایج تر هستند.  این خالها به دلیل رنگ قرمزی که دارند توجه دیگران را به خود جلب می کنند.   ژنتیک افراد می تواند در به ارث بردن این خال ها موثر باشد. این خالهای قرمز روی پوست دقیقا چه هستند ؟

خال های قرمز روی پوست، به دلیل گشاد شدن مویرگ های پوست ایجاد می گردند و به دلیل مشکلات بسیار کوچکی در سیستم عروقی ایجاد می شوند. این خال ها اغلب روی قفسه سینه و بازوها دیده می شوند. این خال ها معمولا نرم و برجسته هستند و اندازه قطر آن ها بین 1 الی 5 میلی متر متفاوت است. ظاهر آن ها اغلب به گونه ای است که با خال اشتباه گرفته می شود. گاهی اوقات این لکه ها برعکس خال ها، در موارد نادری نشان دهنده تومور نیز هستند. 

دلایل ایجاد خال های قرمز چیست؟

دلیل اصلی این خال ها ناشناخته است. اگرچه که طبق مطالعات انجام شده، سن، فاکتور مهمی در این مورد است و هرچه سن افراد بالاتر برود، احتمال این خال های قرمز روی پوستشان بیشتر خواهد شد. اگرچه که ژنتیک، تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض محصولات شیمیایی و آب و هوا نیز می توانند عاملی برای ایجاد این خال ها باشند.

آیا جای نگرانی است ؟

بسیاری از ما نگران می شویم که شاید این خال های قرمز سرطانی باشند اما واقعا جای نگرانی نیست. شاید نشانه ای از تومور باشند اما هنوز هم باید به ظاهر آن ها توجه کرد و هرگونه تغییری را زیر نظر گرفت تا بتوان خطرناک بودن آن را متوجه شد بنابراین، اگر روی پوست خود خال های قرمز دارید ، موارد زیر را به خاطر بسپارید:

 این خال ها نباید به تعداد خیلی زیاد در یک قسمت خاص از بدن باشند.  خال های قرمز روی پوست نباید ناراحتی برای فرد ایجاد کنند. اگر آسیب زا بودند یا خارش ایجاد کردند، به پزشک مراجعه کنید.  این خال ها نباید خونریزی داشته باشند. اگر با لمس کردنشان خونریزی کردند، حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.  به رنگ و شکل این خال ها توجه کنید. اگر خال ها تیره تر شدند و گوشه های آن سفت و نامنظم بودند، حتما با متخصص صحبت کنید. برای از بین بردن خال قرمز چه کاری می توان انجام داد ؟

بدون توجه به خطرات این خال ها در موارد نادر، قطعا وجود آن ها روی پوست خوشایند نیست اما رعایت نکات زیر حائز اهمیت است.

 بسیار مهم است که در خانه با این خال ها ور نروید و با متودهای طبیعی و خودسرانه برای از بین بردن آن ها تلاش نکنید.  خال های قرمز روی پوست اندازه ای بین 6 تا 7 میلی متر دارند. از آن جایی که این خال ها، مویرگ های ورم کرده هستند، نباید با آن ها ور رفت. متخصص پوست بهترین راهکارها را به شما پیشنهاد می کند.  تیغ جراحی یا لیزر معمولا برای سوزاندن خال های قرمز استفاده می شود و در جلوگیری از به وجود آمدن دوباره آن ها نیز موثر است. این تکنیک کاملا امن و بی خطر است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) پوست الکترونیکی که دقت لمس آن درست مانند پوست انسان است!
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان‌سازی جمعیت
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش ماماها برای جوان‌سازی جمعیت
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • قدردانی از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان سازی جمعیت
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • رشد ویلایی‌سازی با استفاده از مشارکت‌های مردمی در ایوانکی
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس